FYSIIKKAVALMENNUS

Kaipaatko laadukasta oheisharjoittelua päälajisi tueksi vai onko tavoitteenasi kunnonkohottaminen ja uusi hyvinvoivempi minä. Treenaa yksin, kaksin tai pienryhmässä. Valmentaja suunnittelee treenit ryhmän tavoitteiden mukaisesti ja treenata voi esimerkiksi valitsemallanne kuntosalilla, Kisahallilla tai yrityksenne tiloissa.

YKSILÖVALMENNUS

Kaipaatko laadukasta oheisharjoittelua päälajisi tueksi vai onko tavoitteenasi kunnonkohottaminen ja uusi hyvinvoivempi minä. Valmentaja suunnittelee treeniohjelman tavoitteesi mukaisesti.

  • Yksilövalmennus 10x

    €750
    (ei sisällä tilavuokria tai sisäänpääsymaksuja)

DUO JA PIENRYHMÄT

Treenaa pienryhmässä. Valmentaja suunnittelee treenit ryhmän tavoitteiden mukaisesti ja treenata voi esimerkiksi valitsemallanne kuntosalilla, Kisahallilla tai yrityksenne tiloissa.

  • Duo tai pienryhmä

    85€/h
    (ei sisällä tilavuokria tai sisäänpääsymaksuja)

GO FLO TRAINER

GO FLO Trainer on suspension trainer, jossa on bungee ominaisuus.  GO FLO mahdollistaa painottomuuden tunteen, se keventää iskuja, kannattaa ja antaa haastetta samanaikaisesti. Kehittää erityisesti räjähtävyyttä ja keskivartalon hallintaa.

LANE4 Valmentajat kouluttavat ainoina Suomessa GO FLO Trainer-ohjaajia. Järjestämme myös workshopeja, yksityistunteja ja tuomme välineitä maahan.

TOP