Tietosuojaseloste

 

 

Päivitetty: 5.6.2024

 

Johdanto

Tämä tietosuojaseloste kertoo, miten Lane4 kerää, käyttää ja suojaa henkilötietojasi vieraillessasi verkkosivustollamme. Sitoudumme suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tämä seloste kuvaa henkilötietojesi käsittelyn periaatteet ja oikeudet, jotta voit tehdä tietoisia valintoja antaessasi tietojasi.

 

Keräämämme tiedot

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 

  • Nimi

  • Sähköpostiosoite

  • Puhelinnumero

  • Osoitetiedot

  • Käyttäjätunnus

  • IP-osoite

  • Evästeiden tiedot

  • Muut tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tai käyttäessäsi verkkosivuston toimintoja

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Käytämme keräämiämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 

  • Vastaamme kyselyihisi ja tarjoamme sinulle pyytämiäsi tietoja ja palveluita.

  • Käsittelemme tilauksesi ja toimitamme tilaamasi tuotteet tai palvelut.

  • Käsittelemme maksutiedot ja toteutamme maksutapahtumat.

  • Lähetämme sinulle markkinointiviestejä ja tiedotteita, jos olet antanut siihen suostumuksesi.

  • Parannamme verkkosivustomme sisältöä ja käyttökokemusta.

  • Toteutamme asiakastyytyväisyystutkimuksia ja keräämme palautetta palveluidemme kehittämiseksi.

  • Suoritamme tilastoanalyysejä ja raportointia verkkosivustomme käytöstä.

 

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Emme myy, vuokraa tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi seuraavissa tapauksissa:

 

  • Tietojen luovutus palveluntarjoajille: Voimme luovuttaa henkilötietoja ulkopuolisille palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä tarjoamaan verkkosivuston toiminnallisuuden, kuten maksupalveluntarjoajat, toimituspalvelut ja markkinointipalvelut. Näitä palveluntarjoajia sitoo vaitiolovelvollisuus ja tietosuojalainsäädännön noudattaminen.

  • Oikeudelliset velvoitteet: Voimme luovuttaa henkilötietoja, jos se on tarpeen lain noudattamiseksi, oikeudellisen prosessin toteuttamiseksi tai pyynnöstä viranomaisilta.

 

Tietojen suojaaminen

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia suojatoimia varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden. Tietojesi käsittelyyn pääsevät vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen, ja heidän on sitouduttava pitämään tiedot luottamuksellisina.

 

Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi ja tarjotakseen personoitua sisältöä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun vierailet verkkosivustolla. Voit muokata evästeasetuksiasi selaimen asetuksissa tai hylätä evästeet kokonaan, mutta tämä voi vaikuttaa verkkosivuston toimivuuteen.

 

Tietosuojan toteutuminen

Pidämme huolen henkilötietojesi asianmukaisesta suojaamisesta ja säilytämme niitä vain tarvittavan ajan. Poistamme tai anonymisoimme tiedot, kun niitä ei enää tarvita alkuperäisiin tarkoituksiin, ellei lainsäädäntö tai muut pätevät säännökset velvoita säilyttämään tietoja pidempään.

 

Oikeudet

Sinulla on oikeus:

 

  • Saada pääsy henkilötietoihisi ja tarkastella niitä.

  • Pyytää tietojesi oikaisemista, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia.

  • Pyytää tietojesi poistamista tai käsittelyn rajoittamista tietyissä tilanteissa.

  • Vastustaa tietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin.

  • Siirtää henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa toiselle rekisterinpitäjälle, jos käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen.

  • Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos tietojen käsittely perustuu suostumukseen.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää oikeuksiasi henkilötietojesi suhteen, ota meihin yhteyttä:

 

Lane4 performance ay

Pienen Villasaaren tie 13 B 9

00960 HELSINKI

gui@lane4.fi

 

Voimme pyytää sinulta lisätietoja varmistaaksemme henkilöllisyytesi ennen pyyntöjesi käsittelyä.

 

Muutokset tietosuojaselosteeseen

 

Pidätämme oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Suosittelemme tarkistamaan tämän selosteen säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

 

TOP