keskiviikko, 09 joulukuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Lane4 uinnin valmennusryhmät alkavat tammikuussa 2021. Ensimmäinen ryhmä starttaa maanantaina 11.1.2021 ja ryhmät rullaavat siitä eteenpäin 27.5.2021 asti viikottain seuraavasti:

Maanantaisin klo 20-22 SYK Uimahalli, Isonnevantie 8  EDISTYNEET

Soveltuu triathlonisteille, swimrunnojille ja uimareille, joilla on jo perusteet hallussa ja jotka haluavat uida pidempää matkaa kerralla ja haastaa itseään, unohtamatta tekniikkaa. Treenit ovat vapaauinti painotteisia.

Tiistaisin klo 07-08 Itäkeskuksen Uimahalli  ALOITTELIJAT

Soveltuu niille joilla on haaveena osallistua triathlonille, swimrun-kisaan tai muuten vaan oppia nauttimaan vapaauinnista. Treeneissä opetellaan tekniikkaa ja kasvatetaan uintikuntoa.

Torstaisin  klo 20:30-22  SYK Uimahalli, Isonnevantie 8 KESKITASO

Samalla kaavalla kuin maanatain treenit, mutta matkaa ja intensiteettiä kertyy vähemmän ja keskitytään hieman enemmän tekniikkaan.

Valmentajana toimii Guilherme Reis.

HINNAT:

Sitoutuminen koko kaudeksi 11.1.- 27.5.2021

1 krt viikossa 360€ tai 72€/kk

2 krt viikossa 540€ tai 108€/kk

Uimaliput sisältyvät hintoihin.

Uintivuoroilla käyvät henkilöt voivat myös ilmoittautua seuran fysiikkatreeneihin puoleen hintaan 20€/kk. Treenit ovat Pirkkolan uimahallinVoimailusalissa keskiviikkoisin 17.30-18.30. Treeneissä kasvatetaan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Seuran jäsenmaksu 10€/kausi tai kilpaileville urheilijoille 30€/kausi

Maksuvälineenä käy myös Edenred, Smartum, Eazybreak ja Epassi

Maailmantilanteesta johtuen kannattaa treenimaksut hoitaa kuukausi kerrallaan. Toivomme tietenkin että liikuntatilat pysyvät auki ja pyrimme reagoimaan muutoksiin mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Osallistuja sitoutuu pääsääntöisesti tiettyyn/ tiettyihin ryhmiin, mutta poissaoloja tai juhlapyhistä johtuvia peruutuksia (jolloin halli kiinni) saa korvata missä tahansa ryhmässä. Loukkaantumisen sattuessa sopimuksen voi peruuttaa kesken kauden lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot info@lane4.fi otsikolla ILMOITTAUTUMINEN KEVÄT 2020

In English

Lane4 Swimming season will start again 11.1.2021.

We offer quality swimming coaching 3 times a week for different levels.

Mondays 20-22 SYK Swimming Pool, Isonnevantie 8 Advanced

Tuesdays 07-08 Itäkeskuksen Uimahalli Beginners

Thursday 20.30-22 SYK Swimming Pool, Isonnevantie 8 Moderate

Trainings are suitable for you if you are into swimming, triathlon, swimrun, crossfit or simply just want to train swimming in a good company. Coaching: Guilherme Reis.

Commitment for the whole season 11.1.-27.5.2021

1 time per week 360€ or 72€/month

2 times per week 540€ or 108€/month

Club’s membership fee 10€/season, competing athletes 30€/season.

Swimmers can also participate strength and conditioning training for half price 20€/ month. Training is every Wednesday in Pirkkola (swimming pool weight lifting area, separate building)17:30-18:30. Main themes are strength, mobility and core.

Payments also possible with Edenred, Smartum, Eazybreak and Epassi.

Registration and more info info@lane4.fi with subtitle ILMOITTAUTUMINEN KEVÄT 2021

maanantai, 07 joulukuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Hanki hyvää mieltä ja loistavaa kuntoa tuova joululahja pukinkonttiin. LANE4 lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle ja summan voi vapaavalintaisesti käyttää seuraaviin palveluihin:

PERSONAL TRAINING

UINNIN YKSITYISTUNNIT

TRIATHLONVALMENNUS

TE3 LIIKEANALYYSI

BOOTCAMPIT

KUNTOSALIOHJELMA

Lahjakortti on voimassa ja se tulee käyttää kokonaisuudessaan ostopäivästä 6 kk sisällä.

Lahjakortin voit tilata info@lane4.fi. Ilmoita sähköpostissa valitsemasi summa ja henkilö jolle haluat lahjakortin lahjoittaa. Saat paluuviestinä maksutiedot. Laskun maksettuasi lähetämme lahjakortin sähköisenä.

tiistai, 20 lokakuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Lane4 on avannut personal training ja testauspalvelut Katajanokalle. Käytössämme on pieni ja monipuolinen kuntosali, sekä testilaboratorio. Palveluihimme kuuluu personal training tai duo training kuntoilijoille, urheilijan fysiikkavalmennus, sekä TE3 movement quality analyysi (www.te3mobility.com) ja inbody kehonkoostumusmittaus. Myöhemmin aloitamme myös kynnystestit (laktaatti).

Hinnasto:

Personal Training/ Yksilövalmennus 69€/h

Duo 80€/h

TE3 analyysi (60min) 69€

Inbody 30€

Jos ostat 10 tuntia kerralla saat TE3 analyysin kaupan päälle.

Varaa treenit tai testaus info@lane4.fi

keskiviikko, 30 syyskuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Kiinnostaako Swimrun? Kiinnostaisiko ehkä enemmän, jos voisit treenailla valmentajan johdolla mukavassa porukassa? Kokeilitko lajia kesällä ja nyt haluaisit hioa taitoja ja kuntoa ensi kesää varten? Haluaisitko aloittaa lajin, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko luontoa ja elämyksiä?

LANE4 haluaa kehittää Swimrun-toimintaa ja kerätä lajin harrastajia treenailemaan yhdessä koko pitkän talven yli. Swimrun Squadin ideana on treenata valmentajan johdolla säännöllisesti ja tätä kautta myös löytää treeniseuraa ja mahdollisia kisapareja tuleviin koitoksiin, sekä herätellä mukavaa yhteishenkeä ja pöhinää lajin ympärille. Uudet harrastajat ovat enemmän kuin tervetulleita ja myös muiden lajien edustajat otetaan innolla vastaan kokeilemaan ja ihastumaan Swimruniin.

Treenit ovat seuraavasti:

Uinti (valitse sopiva ryhmä)

Maanantaisi 20-22 SYK Etelä-Haaga, EDISTYNEET

Tiistaisin 07-08 Itäkeskuksen Uimahalli, ALOITTELIJAT

Torstai 20.30-22 SYK Etelä-Haaga, KESKITASO

Oheistreeni

Keskiviikko 17.30-18.30, Pirkkolan voimailusali (voima, liikkuvuus, liikehallinta). Samaan aikaan voi vaihtoehtoisesti tehdä ohjatun juoksutreenin Pirkkolan urheilukentällä.

Polkujuoksu

2 kertaa kuukaudessa (pääsääntöisesti viikonloppuisin) järjestämme pidemmän juoksutreenin pääkaupunkiseudun metsissä. Teemat vaihtelevat mäkitreenistä polkujuoksuun ja joskus saatetaan ampaista vaikka lamppu otsalla pimeään metsään.

Paketin hinta 92€/kk

Kevyempi paketti uinti + polkujuoksu 72€/kk

Sitoutuminen ensisijaisesti kausi kerrallaan (syksy/kevät/kesä).

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@lane4.fi

Swimrun on Ruotsista lähtöisin oleva laji, jossa juostaan ja uidaan vuorotellen valmiiksi merkityllä reitillä. Juoksureitti kulkee yleensä poluilla tai hiekkateillä ja reitit ovat ajoittain jopa hyvinkin haastavia. Uinnit uidaan lammissa, joissa, järvissä tai meressä. Juoksut juostaan märkäpuvussa ja uinnit uidaan kengät jalassa. Matkat vaihtelevat supersprinteistä (esim. juoksu 4km/ uinti 1km) pitkiin, noin 30-40 km kokonaismatkoihin. Lajin ehdotonta parhautta on sen läheinen kosketus luontoon sekä parin kanssa tekeminen.

Artikkelin kuva: Sebastian Dannberg /Escape from Svartholma Swimrun

TOP