tiistai, 20 lokakuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Lane4 on avannut personal training ja testauspalvelut Katajanokalle. Käytössämme on pieni ja monipuolinen kuntosali, sekä testilaboratorio. Palveluihimme kuuluu personal training tai duo training kuntoilijoille, urheilijan fysiikkavalmennus, sekä TE3 movement quality analyysi (www.te3mobility.com) ja inbody kehonkoostumusmittaus. Myöhemmin aloitamme myös kynnystestit (laktaatti).

Hinnasto:

Personal Training/ Yksilövalmennus 69€/h

Duo 80€/h

TE3 analyysi (60min) 69€

Inbody 30€

Jos ostat 10 tuntia kerralla saat TE3 analyysin kaupan päälle.

Varaa treenit tai testaus info@lane4.fi

maanantai, 12 lokakuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Lane4 järjestää syksyn 2020 aikana 7 -etapin polkujuoksukiertueen ympäri pääkaupunkiseutua. Treenien tarkoituksena on nauttia polkujuoksusta ja luonnosta mukavalla tahdilla valmentajan hoitaessa suunnistuksen. Mukana on viisi eri valmentajaa, joten reitit ovat erilaisia ja jokaisella valmentajalla on oma uniikki tapansa hoitaa homma kotiin ja johdattaa joukkue maaliin. Treenit ovat seuramme jäsenille maksuttomia mutta mukaan voivat myös muut tulla 10€ kertamaksulla.

Vierailevina valmentajina toimii Anu Uhotoinen, Jaakko Mäkelä ja Ville Mäkelä. Kaikilla taustaa mm. suunnistuksesta, swimrunista, juoksusta ja seikkailu-urheilusta. Kovia menijöitä, mutta ennen kaikkea superhyviä tyyppejä.

Aikataulu:

Sunnuntai 25.10 klo 10.00 Solvalla Trails. JAAKKO

Sunnuntai 1.11 klo 18.00 Vuosaari. Lamput otsalle ja metsään. Mahdollisuus pulahtaa mereen juoksun jälkeen. HANNA

Lauantai 7.11 klo klo 10.00 Sipoonkorpi Trails. GUI

Lauantai 14.11 klo 10.00 Pirttimäki, Bodom Trail. VILLE

Lauantai 21.11 at 10.00 Tour de Olari. ANU

Sunnuntai 29.11 klo 18.00 Vuosaari. Lamput otsalle ja metsään part 2. HANNA

Lauantai 12.12 Kukuljärvi Pikkujoulu Trail. Ruotsinpyhtää, Loviisa.

Haluatko mukaan? Laita mailia info@lane4.fi ja lisäämme sinut face-ryhmään tarkempaa tiedotusta varten.

sunnuntai, 11 lokakuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

LANE4 järjestää kahden päivän aktiivisen hengähdystauon arjesta Strömfors Outdoor Factoryllä Ruotsinpyhtäällä Loviisassa 17.10.-18.10.2020. Tule mukaan yksin tai ystävien kanssa.

Ohjelma:

LAUANTAI

09.00 Saapuminen Strömfors Outdoor Factory Ahlströmintie 1.

10.00 Valmistelu ja lähtö melontaretkelle n. 2h melonta

13.00 Lounas

Ruuan sulattelua ja tutustumista Ruukin alueeseen.

15.00 Fat Bike /Polkujuoksu n. 1,5h

17.30 Kehonhuolto 60 min

19.00 Iltaruoka

21.00 Sauna ja halutessaan pääsee myös uimaan

SUNNUNTAI

10.00 Fatbike/Patikointi 1,5h

12.00 Lounas

13.00 Leiri päättyy

Fatbike ja juoksu jaetaan ryhmiin sen mukaan haluaako Kukulin 10km reitin patikoida vai juosta. Toiset juoksevat lauantaina ja pyöräilevät sunnuntaina, toiset pyöräilevät lauantaina ja patikoivat sunnuntaina. Aikatauluun saattaa tulla pieniä muutoksia.

Hinta joka sisältää majoituksen, välineet, ohjauksen ja saunan 165e/hlö.

Hinta ei sisällä ruokailuita. Majoitustilassa on moderni keittiö jossa voi helposti laittaa ruokaa ja aamupalaa. Ravintola Ruukinmylly palvelee niitä jotka haluavat valmiiseen pöytään 😊

Ohjaajina Hanna ja Gui

Ilmoittautumiset info@lane4.fi

Ilmoittautumiseen nimi ja osoitetiedot.

keskiviikko, 30 syyskuu 2020 / Published in Tulevat tapahtumat

Kiinnostaako Swimrun? Kiinnostaisiko ehkä enemmän, jos voisit treenailla valmentajan johdolla mukavassa porukassa? Kokeilitko lajia kesällä ja nyt haluaisit hioa taitoja ja kuntoa ensi kesää varten? Haluaisitko aloittaa lajin, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko luontoa ja elämyksiä?

LANE4 haluaa kehittää Swimrun-toimintaa ja kerätä lajin harrastajia treenailemaan yhdessä koko pitkän talven yli. Swimrun Squadin ideana on treenata valmentajan johdolla säännöllisesti ja tätä kautta myös löytää treeniseuraa ja mahdollisia kisapareja tuleviin koitoksiin, sekä herätellä mukavaa yhteishenkeä ja pöhinää lajin ympärille. Uudet harrastajat ovat enemmän kuin tervetulleita ja myös muiden lajien edustajat otetaan innolla vastaan kokeilemaan ja ihastumaan Swimruniin.

Treenit ovat seuraavasti:

Uinti (valitse sopiva ryhmä)

Maanantaisi 20-22 SYK Etelä-Haaga, EDISTYNEET

Tiistaisin 07-08 Itäkeskuksen Uimahalli, ALOITTELIJAT

Torstai 20.30-22 SYK Etelä-Haaga, KESKITASO

Oheistreeni

Keskiviikko 17.30-18.30, Pirkkolan voimailusali (voima, liikkuvuus, liikehallinta). Samaan aikaan voi vaihtoehtoisesti tehdä ohjatun juoksutreenin Pirkkolan urheilukentällä.

Polkujuoksu

2 kertaa kuukaudessa (pääsääntöisesti viikonloppuisin) järjestämme pidemmän juoksutreenin pääkaupunkiseudun metsissä. Teemat vaihtelevat mäkitreenistä polkujuoksuun ja joskus saatetaan ampaista vaikka lamppu otsalla pimeään metsään.

Paketin hinta 92€/kk

Kevyempi paketti uinti + polkujuoksu 72€/kk

Sitoutuminen ensisijaisesti kausi kerrallaan (syksy/kevät/kesä).

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@lane4.fi

Swimrun on Ruotsista lähtöisin oleva laji, jossa juostaan ja uidaan vuorotellen valmiiksi merkityllä reitillä. Juoksureitti kulkee yleensä poluilla tai hiekkateillä ja reitit ovat ajoittain jopa hyvinkin haastavia. Uinnit uidaan lammissa, joissa, järvissä tai meressä. Juoksut juostaan märkäpuvussa ja uinnit uidaan kengät jalassa. Matkat vaihtelevat supersprinteistä (esim. juoksu 4km/ uinti 1km) pitkiin, noin 30-40 km kokonaismatkoihin. Lajin ehdotonta parhautta on sen läheinen kosketus luontoon sekä parin kanssa tekeminen.

Artikkelin kuva: Sebastian Dannberg /Escape from Svartholma Swimrun

TOP